backtotop

Foorumiohjeet

KONNAMAAILMAN IRC-GALLERIA
konna.info-foorumi on pelimaailman virtuaalinen lavaste. Se on ollut pelimaailmassa olemassa pidempään ja sisältöä sieltä voi olettaa löytyvän enemmän kuin mitä pelin järjestäjät ovat sinne lavasteeksi tuottaneet.
konna.info on myös pelimaailman vastine kaikelle sosiaaliselle medialle, eli hahmojen välinen digitaalinen viestintä (sekä julkinen että yksityinen) toivotaan tapahtuvan konna.infon välityksellä. Tämä ei tarkoita etteikö hahmo voisi käyttää myös muita verkosta löytyviä sosiaalisia medioita, mutta pelisisältöä tuotetaan vain foorumille.
konna.info pyörii Harmaasudet ry:n serverillä. Se on järjestäjien moderoima. Kaikki materiaali foorumilla on pelkästään osallistujien nähtävissä. Jos haluatte jakaa kuvia kanssapelaajista leikkiaseiden kanssa tai sopia huumekaupoista, suosittelemme tekemään sen konna.infon kautta.
konna.info on pelimaailmassa julkinen foorumi ja sisältää tämän vuoksi totuusarvoltaan kyseenalaista materiaalia. Kaikki mitä siellä hahmoista kerrotaan ei välttämättä pidä pelimaailmassa lainkaan paikkaansa…
SISÄLLÖNTUOTTAMINEN
Toivomme, että kaikki pelaajat luovat hahmolleen foorumille ainakin yhden tunnuksen, joilla pääsee tutustumaan sen sisältöön ja osallistumaan keskusteluihin. Tunnuksen saa luotua helposti osoitteessa https://konna.info/forum/ painamalla oikeassa ylänurkassa olevaa REGISTER-nappia. Käyttäkää rekisteröityessänne sähköpostiosoitetta, jota käytitte ilmoittautuessanne peliin. Sähköpostiosoitteet eivät tule muiden foorumin käyttäjien näkyville.
Ennen kuin saatte varsinaiset hahmot ennen peliä, voitte luoda uusia keskusteluja hahmoissanne lyhytkuvauksen perusteella, kunhan aiheet pyörivät tosimaailman asioiden ja tapahtumien ympärillä: uutislööpit, (ala)kulttuurit), kaupunki ja palvelut tms. Mikäli haluatte luoda foorumille in-game-juoniin ja suoraan hahmoihin liittyvää sisältöä, keskustelkaa pelinjohtajanne kanssa ensin.
Pelinjohto syöttää foorumille pelimaailmaa käsitteleviä aiheita, joihin voi kommentoida hahmoissaan.
Toivoisimme, että off-game alamaailmaa käsittelevät foorumiviestit viittaisivat lähinnä tavanomaiseen rikollistoimintaan eivätkä uniikkeihin korkean profiilin tapahtumiin. Pelimaailma ammentaa vaikutteissaan myös tositapahtumista ja pyrimme välttämään mahdollisia sekaannuuksia ja väärinkäsityksiä in-game ja off-game tapahtumien välillä.
Kysymykset foorumia koskien voi osoittaa pelinjohdolle osoitteeseen pelinjohto@konna.info tai henkilökohtaiselle hahmonkirjoittajallesi.